DE PAGTER INTERIEURS

De Pagter Interieurs heeft drie karakteristieke woonwinkels in Zeeland.

MIDDELBURG
Midden in het centrum van Middelburg staat onze hoofdvestiging. De aaneenschakeling van de meerdere panden levert een winkeloppervlakte van 3000 m² op, met 2 ingangen. U kunt (ver)dwalen in de sfeervol ingerichte kamers en ruimten.

VEERE
In het schilderachtige Veere hebben wij een winkel aan de gezellige jachthaven. In het verrassende interieur komen de meubels en de vele woonaccessoires goed tot hun recht.

DOMBURG
In het van oudsher mondaine Domburg hebben wij de beschikking over het oude gemeentehuis aan de Markt. Het monumentale en karakteristieke pand met 2 verdiepingen in combinatie met de collectie meubelen en decoratie ademen sfeer en allure uit.

GROOTHANDEL
Vanuit de vestiging in Middelburg leveren wij aan detaillisten in de woonbranche. Tijdens de openingsuren bent u, al dan niet op afspraak, van harte welkom.

WEBSITE
Op onze website staat slechts een gedeelte van onze omvangrijke collectie. Wij trachten uiteraard de website up-to-date te houden, maar het kan voorkomen dat een artikel (uit)verkocht is en nog wel vermeld is. Ook is het mogelijk dat een artikel in een andere kleur of uitvoering op de site staat dan in de winkel(s) wordt getoond. Het kan voorkomen dat een artikel uit de vaste collectie tijdelijk niet leverbaar is. Indien u interesse heeft in een, op de website, getoond artikel en dit wilt komen bekijken, raden wij u aan eerst contact op te nemen met onze winkel in Middelburg. Het kan ook voorkomen dat het artikel in een van de andere winkels aanwezig is.

Alle vermelde consumentenprijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

BEDRIJFSGEGEVENS

De Pagter Interieurs b.v.
Segeersstraat 8
4331 JN  Middelburg

Email: info@depagterinterieurs.nl
Tel: +31 118 634 133

K.v.K. Middelburg nr. 22049481
BTW nr. NL815963324B01
IBAN: NL02 INGB 0658 1015 28
BIC: INGBNL2A

Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Middelburg, deponeringsnr. 2204948

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen